Bestilling av skitøy fra Søgne skiklubb

10.10.2019 19:08

Søgne skiklubb teamshop for bestilling av skitøy er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Nettbutikken stenger 27.10.2019 med forventet levering i uke 50.
Det er mulig å prøve tøy uten Søgne skiklubb logo onsdag 16. oktober klokka 1800-1930 i garderobene under klubbhuset på Søgne stadion (samtidig og etter rulleskiskolen på stadion.)


Her er litt informasjon om fremgangsmåte for bestilling av tøy:

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/sogne-skiklubb-2/
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Tast inn sogneski i «teamkode for innmelding» og logg inn. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne dette feltet.
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Med vennlig hilsen

 

Stine Hansen Brattland | Kunderådgiver og salgskoordinator
Trimtex Sport AS | Sekkebekksletta 8 | N-4792 Lillesand | Norway
T: +47 37 26 91 00 | www.trimtex.no


Kontakt

Søgne Skiklubb

4640 Søgne