⭐️RULLESKI SKOLE HØST 2019⭐️

Skiklubben har rulleski skole for våre unge medlemmer fra 6 år og oppover; onsdagene 18 og 25 september, samt 9 og 16 oktober!!

Oppmøte kl.17.50 på stadion, så er vi klar til å starte treninga kl. 18.00! Vi holder på til kl 19.00.
Viktig at barna har kombisko for god støtte. Ta også med hjelm, refleksvest og staver.
Skiklubben har flere rulleskipar til utlån. Rulleskøyter hjemmefra fungerer bra for de yngste.

Dersom foreldre ønsker å være tilstedet og prøve rulleski selv, er dere velkomne til det:) Imidlertid er opplegget lagt opp til barna, så foreldrene prøver seg frem på egenhånd.

Det blir bestilling av klubbens skitøy i høst. Prøving av størrelser vil legges samtidig som en av treningene. Nærmere informasjon kommer!

Håper det kommer mange barn som vil delta.

Søgne Skiklubb

4640 Søgne