Sommarland Skifestival 2015 - Skiskole!

25.01.2015 18:23

Kanskje dette er noe for deg og din familie?
Vi kunne tenke oss å sponse deltakeravgiften til noen av de aktive i vår klubb. Er du en av de som vil inspireres av blant annet våre landslagsstjerner på ski? Ta kontakt med oss snarest - så vi kan se hva vi kan få til.
Vi vurdere alle "søkere"!
 

Vi ønsker herved å informere og invitere til sommerens skifestival i Telemark (24-28.juni-2015). Sommarland Skifestival ble
arrangert med stor suksess for første gang i fjor sommer. Festivalen inneholder skiskole for aldersgruppen 12-18 år, Kanalrennet (seniorrenn over 25 km) og showprint i Bø sentrum.

Vi fikk voldsom respons på vårt første arrangement, og påmeldingen til sommerens skiskole er igang. Vårt mål er å lage landets beste skiskole med topp instruktører og et sterkt faglig innhold. I fjor var Simen Østensen, Sjur Røthe, Pål Golberg, Thomas Alsgaard, Audun Svartdal, Magnus Krog, Finn Hågen Krogh og Andrew Musgrave noen av våre instruktører. Vi satser på lignende kvalitet i 2015 også.

For å ha høy kvalitet i alle ledd, har vi satt et tak på antall deltagere. (Det er ca 50 plasser igjen pr d.d Påmelding og mer info om arrangementet finnes på:www.sommarlandskifestival.no

Se gjerne noen filmsnutter fra årets arrangenent under:

https://www.youtube.com/watch?v=TqRYzUuoils (reklamefilm 2015)
https://www.youtube.com/watch?v=acNgW9mbCdw (bilder fra 2014)

Det vil være mulig for foreldre, trenere, lagledere å følge skiskolens foredrag og praktiske undervisning. Dette var svært lærerrik for personene som fulgte opplegget ifjor.(nb! maks 20 pers)
Her anbefaler vi overnatting på Bø Hotell med kodeord: skifestival


Kontakt

Søgne Skiklubb

4640 Søgne